Schilderijen middel.

Te Bezichtigen/ af te halen op afspraak.

 Ivm eventuele schade tijdens transport worden de middel grote schilderijen niet verzonden en kunnen dus alleen afgehaald worden.Prachtig rustiek landelijk schilderij met een zeer gedetailleerd meerder laags versteend reliëf patroon, in leemgrijs gecombineerd met diverse bruine kleurtonen en lichte aardetinten, dit schilderij heeft een afmeting van 100x100x4,5cm en is een uniek en zeer sfeervol stuk in je interieur!

Echt eentje om in het echt te komen bekijken!

 

€ 359,00 inclusief 9%Btw.


Abstract sober landelijk schilderij met een volledig versteende textuur in sobere tinten grijs en bruin gecombineerd met aardetinten, dit schilderij past zowel in een modern, klassiek of landelijk interieur en is op meerdere manieren te plaatsen, afmeting 100x120x4,5cm.

 

€ 269,00 inclusief 9% Btw.


 

Rustiek landelijk schilderij in oud antraciet gecombineerd met oud bruin, voorzien van een zeer gedetailleerd versteend reliëf patroon in aardetinten, prachtig in een sober landelijk interieur, dit schilderij is een uniek en sfeervol item aan je wand, afmeting 100x120x4cm.

 

€ 299,00 (inclusief 9% btw)


Abstract landelijk schilderij in verweerde aardetinten in de bruine kleurtonen, voorzien van een volledig versteende textuur voor een verouderd effect, dit schilderij past ook perfect bij de Wabi-sabi woonstijl.

Afmeting 100x120x4cm. 

 

€ 299,00 (inclusief 9% btw)


gereserveerd


Gereserveerd

Naturel landelijk schilderij voorzien van meerdere lagen versteende texturen, de gedetailleerde patronen geven dit schilderij een vintage look, in diverse zachte aardetinten gecombineerd met grijs en bruin, de kleuren smelten samen tot romantisch en sereen geheel, afmeting 60x180x4,5cm, je kan dit schilderij op meerdere manieren plaatsen.

 

€ 299,00 (inclusief 9% Btw)


Sfeerimpressie uitverkochte schilderijen middel