De webshop is een feit

 

 

En dan is er ineens een webshop!

 

Doordat corona een kleine invloed heeft op het aantal bezoekers dat ik mag ontvangen en ik merk dat sommige klanten toch een beetje huiverig zijn om een bezoekje te brengen, ontstond het idee om  toch sommige verzendbare items een stapje dichter bij de klant te krijgen middels een webshop,  zodat jullie lekker vanuit je luie stoel iets kunnen bestellen en de deur niet uit hoeven.

 

Verder vind je in het menu natuurlijk ook mijn grote en middel grote schilderijen en zo ook de wandcirkels, die enkel op afhaal verkrijgbaar zijn omdat de afmetingen gewoonweg te groot zijn voor verzending.

Kijk lekker rond in het hoofdmenu en laat je verrassen door mijn vaak snel afwisselende assortiment!

Iets gezien waar je interesse in hebt verwelkom ik je graag op afspraak om vrijblijvend te komen kijken.

En misschien zie ik je binnenkort bij Painting by Angel!