Schilderijen groot

Door de enorme drukte is het aanbod soms minimaal, maar zal wekelijks aangevuld worden!

Te Bezichtigen/ af te halen op afspraak.

 Ivm eventuele schade tijdens transport worden de grote schilderijen niet verzonden en kunnen dus alleen afgehaald worden.

Colors of nature!

Abstract landelijk rustig en sereen schilderij in prachtige aardse kleurtonen  gecombineerd met grijs en bruin, voorzien van een zeer gedetailleerde versteende textuur waardoor het schilderij een verouderde uitstraling heeft in een formaat van 100x150x4,5 cm, kan op meerdere manieren geplaatst worden!

 

€ 399,00 (inclusief 9% btw) 


Vintage abstract schilderij met een volledig versteende textuur in verouderde tinten grijs, bruin en ecru.

Een subtiele retro print waarin je steeds iets anders ziet, dit sereen en rustig getint schilderij kan op verschillende manieren geplaatst worden en heeft een afmeting van 100x150x4,5cm.

 

€ 369,00 (inclusief 9% btw)


Zeer exclusief abstract schilderij landelijk, modern, wabi-sabi, retro, industrieel of stoer, het kan allemaal.

Dit schilderij is volledig voorzien van een gedetailleerde versteende textuur waar vele technieken in toegepast zijn.

Een kleurenpalet van vele tinten bruin gecombineerd met lichtere aardetinten en goud, kortom een parel uit mijn collectie waar veel aandacht liefde en vele uurtjes aan is gewerkt.

De XXL afmeting is maar liefst 120x150x4,5cm en kan op verschillende manieren geplaatst worden!

 

€ 549,00 (inclusief 9% btw)


Prachtig stoer landelijk en uniek schilderij wat ook perfect in de wabi-sabi woonstijl past, volledig voorzien van een versteende textuur in warme aardse kleurtonen in de bruin groep, een ware aanwinst in je interieur en met een afmeting van 120x150x4cm een statement aan je wand!

 

€ 499,00 (inclusief 9% btw)


Rustiek landelijk abstract schilderij

Volledig voorzien van versteende texturen en een gedetailleerd uniek reliëf design, in verouderde oud bruin tinten gecombineerd met verouderd ecru, dit schilderij heeft een prachtig groot formaat van 120x150x4cm en kan op meerdere manieren geplaatst worden.

Een rustige serene eye catcher in vele woonstijlen zoals de landelijke, moderne of wabi-sabi stijl.

 

€499,00 (inclusief 9% btw)


Prachtig XL formaat schilderij in rustieke landelijke stijl, voorzien van een versteende omranding met fossiel afdruk en een gedetailleerd reliëf patroon in de Painting by Angel stijl.

Warme tinten bruin, taupe, antraciet en lichte aardetinten sieren op dit doek! met een afmeting van 100x200x4,5 cm heb je een ware eye catcher in je interieur.

 

€ 529,00 inclusief ( 9% btw)


Prachtig XL formaat schilderij in rustieke landelijke stijl, voorzien van een versteende omranding met fossiel afdruk en een gedetailleerd reliëf patroon in de Painting by Angel stijl.

Warme tinten bruin, taupe, roestbeige en lichte aardetinten sieren op dit doek! met een afmeting van 100x200x4,5 cm heb je een ware eye catcher in je interieur.

 

€ 529,00 inclusief ( 9% btw)


Abstract landelijk schilderij volledig voorzien van versteende texturen inclusief een robuuste kabel textuur, in lichte aardetinten gecombineerd met oud verweerd grijs, en diverse bruine kleurtonen.

Dit unieke schilderij is een prachtige eye catcher in je interieur!

Met een afmeting van 100x180x4cm heb je een mooi groot formaat aan je wand, dit schilderij is op meerdere manieren te plaatsen.

 

€ 499,00 (inclusief 9% btw)


Landelijk abstract schilderij in een verkalkt vintage kleuren palet, volledig versteende texturen voor een oud effect, in aardse kleurtonen zoals ecru, zand, oud bruin, tin, antraciet, grijs en roest, dit schilderij heeft een rustige uitstraling en heeft een afmeting van 100x150x4cm, kan op meerdere manieren geplaatst worden.

 

€ 399,00 (inclusief 9%btw)


 

Stoer rustiek landelijk schilderij met zeer gedetailleerde versteende reliëf patronen die alle 5 net weer even anders en uniek zijn, in prachtige oude grijs en aardetinten, een ware eye catcher aan je wand, in een mooi extra groot formaat van 100x200x4cm.

Prachtig in een landelijk interieur!

 

€ 499,00 (inclusief 9% btw)


Sfeerimpressie uitverkochte schilderijen groot.