Einde 2021 begin 2022

Wat een jaar was 2021, laten we het kort houden over covid-21 voor veel mensen een zware tijd, maar voor mij betekende het vooral een jaar met heel veel tijd om te schilderen, waar anderen baalde van alle beperkingen om er gezellig op uit te trekken of verplicht aan huis gekluisterd te zitten, had ik ineens het besef dat ik geluk had met een baan aan huis.

Een baan die ik overigens zo graag doe dat het niet voelt als werk, ik had zeeën van tijd om te doen wat ik het liefste doe 'schilderen', de webshop kwam erbij en bleef goed gevuld, de voorraad bleef op peil en ik was één van de weinige uit mijn omgeving die zich nooit verveelde.

De laatste week van december en de eerste week van Januari is het zo gigantisch druk geweest met het gevolg dat de webshop ineens heel hard leeg liep en de grote schilderijen ook in razend tempo uit huis verdwenen, dat betekend dat het aanbod even een stuk minder is.

Maar vol nieuwe inspiratie en energie ben ik zoals altijd weer hard aan het werk om de webshop te vullen en de voorraad van de grote schilderijen op peil te krijgen.

2022 is fantastisch van start gegaan en ik vind het super dat mijn schilderijen door heel Nederland (België, Duitsland, Frankrijk, Engeland) in vele huiskamers aan de wand hangen.

Dank hiervoor, jullie zijn geweldig, 

Liefs Angel