Druk druk druk

Steeds meer mensen weten de weg naar Painting by Angel te vinden, dat is fantastisch maar gelijk ook erg druk.

Ik werk natuurlijk maar alleen en run mijn bedrijf met heel veel passie, de drive om steeds weer nieuwe ontwerpen uit te werken heb je nodig om steeds verrassend te blijven en je klanten te triggeren.

Het is meer dan gewoon mijn werk, het is een way of life om elke dag creatief bezig te zijn, dat creatieve wil eruit en geeft ontzettend veel voldoening.

Wat ben ik een gelukkig mens dat ik kan doen wat ik graag doe elke dag weer!

Natuurlijk komt er heel veel meer bij kijken, de social media elke dag bijhouden op Facebook, Instagram, Pinterest en mijn eigen website elke dag up to date houden, fotograferen, pakketen inpakken, boekhouden en ga zo maar door, eigenlijk zijn mijn dagen veel te kort en loopt mijn hoofd over van de creatieve ideeën waar ik niet altijd tijd voor heb, oja het huishouden gaat ook nog gewoon door....hahahaha 

Kortom ben ik eigenlijk altijd druk bezig en nog steeds na al die jaren schilderen voelt het niet als werk maar weegt de ontspanning die ik vind in het creatieve proces zwaarder.

Zorgen dat mensen genieten van een schilderij van mijn hand is voor mij een fantastisch gevoel, zoveel mooie mensen zijn er al op mijn pad gekomen met prachtige verhalen en complimenten.

En nog steeds zijn er natuurlijk ook heel veel mensen die niet weten dat ik schilderijen maak zelfs in het dorp waar ik woon weten maar een aantal mensen dat ik schilder, plaatselijk adverteren is er namelijk nog steeds niet van gekomen, gewoonweg omdat de vraag nog steeds groter is dan het aanbod, ........ zou er ooit een tijd aanbreken dat dat andersom is, vast wel, maar voor nu ga ik heerlijk door, nog een paar weken hard werken en dan even heerlijk genieten van de kerstdagen alhoewel zou het me niet verbazen dat ik toch nog ergens een uurtje vind om te schilderen.

Ik wens jullie allemaal hele fijne en vooral gezonde en gelukkige kerstdagen toe, 

Liefs Angel.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Nicki (maandag, 20 maart 2023 19:56)

  I have just recently discovered your beautiful art on pinterest. I am completely in love with it. Thank you for sharing your amazing talent and creativity for the world to enjoy. Blessings, Nicki

 • #2

  Lola (vrijdag, 22 september 2023 06:30)

  Preciosos cuadros, vintage, barrocos, no sé..una maravilla para la vista, qué suerte tener tanto talento, saludos desde España

 • #3

  Marta Oliveira (vrijdag, 17 november 2023 00:30)

  Hallo! Welterusten!
  Ik kom uit Brazilië. Ik ontdekte je charmante kunst op Pinterest! Ik ben gefascineerd! Details, reliëfs, nuances, afwerking, kortom! Behoorlijk mooi mooi! Bedankt dat je de wereld de schoonheid van je artistieke bijdrage hebt laten ontvangen! Moge je gezondheid, licht en vrede hebben!
  Dankbaarheid! ������