Signature work

Zoals elke kunstenaar haar of zijn eigen kenmerkende stijl heeft had ook ik al vrij snel mijn eigen stijl.

Onder deze blog zie je mijn signature stijl waarvan het ontwerp voortkomt uit mijn tijd als bloemist, ik had altijd al iets met het zogeheten druppel/ waterval bloemwerk en merkte al snel dat deze afvallende vorm mij triggerde om in mijn schilderijen te verwerken, het designe was in 2015 al voor het eerst op mijn doeken te vinden waarna het verdere ontwikkeling doormaakte en elk schilderij weer net even anders was.

Het is een ontwerp wat uit vele onderdelen opgebouwd word en waarbij veel precisie en geduld komt kijken.

De afgelopen jaren zijn er over de 100 verschillende varianten door mij gemaakt en is dit ontwerp inmiddels een echt Painting by Angel statement geworden.

 

Mijn designs worden helaas met enige regelmaat in een simpelere uitvoering welleswaar nagemaakt zonder toestemming worden mijn foto's gebruikt en worden er in allerlei landen stencils gemaakt van de basis vorm, dit allemaal zonder te vragen en voor eigen gewin.

Soms word er zelfs gezegd dat ze het zelf bedacht hebben of dat ik het van hun gekopieerd heb, nou dat lijkt me erg onwaarschijnlijk hahaha.

 

Dit is toch een beetje mijn kindje en het zou enkele bedrijven die dit ontwerp in productie hebben genomen sieren om de inspiratiebron te vermelden zodat het originele werk haar echtheid behoud.

Het gaat niet om de hobbyist die thuis voor zichzelf lekker creatief bezig is, dat kan ik alleen maar waarderen, maar de bedrijven die de massa productie toepassen en dan zogezegd met iets nieuws de markt opkomen.

Pronken met andermans veren noemen ze dat.

 

Zo dat gezegd hebbende kunnen we dat hoofdstuk weer sluiten want je doet er toch niks aan, het is wat het is en door..

 

Hieronder zie je een fotogalerij van een greep uit mijn collectie van allemaal verschillende waterval/ druppel designs door de jaren heen.

Elk schilderij is uniek en met liefde en passie gecreëerd,

 

Liefs Angel.

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dinnie❤️ (donderdag, 16 mei 2024 13:07)

    Gelukkig weten ze jou en jou schilderijen massaal te vinden en willen ze alleen maar een echte painting by Angel.Blijf bij jezelf en ga zo door ,je hebt jezelf allang bewezen door al heel veel mensen blij te maken met een originele Angel.
    Lieve groetjes Dinnie❤️